De gaafste muurstickers!
0 producten
0

Plakinstructie


Plakinstructie stickers

Deze prachtige decoratieve muursticker zal iedere kamer opfleuren!
In slechts een handomdraai transformeert u een saaie, kale muur in uw eigen unieke, fantastische design muur!
Sneller en eenvoudiger dan schilderen en zo gemakkelijk te vervangen!

Als de ondergrond pas is geverfd, moet u minstens vier weken wachten tot de verf volledig is uitgehard, voordat u de muursticker opplakt!

Het aanbrengen van uw muursticker is snel en gemakkelijk door het volgende stappenplan te volgen!

1. Zorg ervoor dat de ondergrond schoon en droog is.

2. Bepaal waar u uw stickers wilt positioneren, elk blad heeft een kleine afbeelding met een ontwerp idee dat je kunt volgen of u kunt ervoor kiezen om de stickers op uw eigen unieke manier aan te brengen. Zo creëert u een eigen unieke muur!

3. Verwijder de sticker van het vel en plaats deze glad op de muur. Een zachte, droge doek kan worden gebruikt om eventuele luchtbellen te verwijderen.

4. Als laatste, doe een stap achteruit en bewonder uw nieuwe muur!

Aanbrengen van de stickers
Plakt op bijna iedere gladde ondergrond zoals metaal, hout, glas, karton, papier, plastic enz.  Voor het aanbrengen gewoon de achterkant verwijderen en opplakken! Plak de sticker alleen op een schone en droge ondergrond. De stickers zijn waterafstotend, maar zullen beschadigen bij het gebruik van schuurmiddelen of oplosmiddelen.

Aanbrenginstructie
Leg de sticker met de goede kant naar beneden en haal de achterkant gedeeltelijk los, zo`n 20 cm. Vouw de achterkant dubbel zodat het blootgelegde gedeelte van de achterkant van de sticker op de muur gekleefd kan worden. Bij kleine stickers kunt u de achterkant in één keer verwijderen. Pas er voor op dat u de sticker niet dubbel vouwt of knikt. Let er op dat de plakzijde van de sticker niet in contact komt met een ander gedeelte van de achterkant van de sticker! Stickers kunnen uitrekken of scheuren als u de achterkant te snel wilt verwijderen. Druk het blootgestelde gedeelte van de sticker na het verwijderen van de achterkant op de ondergrond. Verwijder langzaam de rest van de achterkant van de sticker en druk, terwijl u dit doet, de sticker verder op de muur. Werk af door met een zachte doek zacht over de gehele sticker te wrijven, en let daarbij vooral op de randjes. Gebruik de meegeleverde rakel om te voorkomen dat luchtbubbels blijven zitten. Wrijf met de rakel een aantal keer over de sticker (steeds vanuit het midden richting de randen van de sticker).

Aanbrengen op ruwe of glanzende oppervlakten

De stickers kleven het beste op een gladde muur met schone droge matte verf. Op andere oppervlakten zal het de ene keer wat beter lukken dan de andere. Als u uw sticker binnenkrijgt probeer dan eerst een kleine sticker. Als deze niet goed plakt is er een product dat u kunt gebruiken om de lijmkracht te vergroten. Met spuitlijm zorgt voor een betere hechting. U kunt het bij diverse doe het zelfzaken kopen.

Muurstickers Babykamer & Kinderkamer - Plakinstructie